16 jaar SEO ERVARING

Aanwezig vanaf de start van Google

De ervaring van onze specialisten gaat terug tot 2003 (ja, beginnend met 3 mensen op de zolder). Op dat moment was Yahoo nog steeds de belangrijkste zoekmachine in Europa en was Google net begonnen aan zijn opmars naar marktdominantie.

In het begin was alles mogelijk op het gebied van SEO. De regels waren erg los. Marketeers konden dus gebruik maken van hacken, van ‘keyword stuffing’ en van spam links om hoger te scoren in zoekresultaten.’Keyword stuffing’ houdt in dat een stuk tekst zo wordt geschreven dat de gewenste zoekterm er zo vaak mogelijk in voor komt. Dit kwam niet ten goede van de leesbaarheid van de webpagina’s.

Google zag een mogelijkheid om iets te doen waar andere zoekmachines niet toe in staat waren. Het begon te werken aan algoritme-updates die kwaliteit en relevante inhoud zouden belonen om gebruikers te verbinden met wat ze echt wilden vinden.

Van toen tot nu zijn er honderden algoritmewijzigingen doorgevoerd en SEO is snel geëvolueerd, waardoor marketeers gedwongen zijn alternatieve strategieën te verkennen. De geschiedenis van SEO leert ons dat de beste manier om ons voor te bereiden op de toekomst van SEO is om niet de kantjes er van af te lopen, maar door ethische optimalisatietechnieken te gebruiken en inhoud te publiceren die werkelijke waarde heeft voor uw bezoekers. Deze techniek zorgt voor een betere uitkomst op lange termijn.

Wij hebben deel uitgemaakt van deze geschiedenis en weten precies wat we moeten doen en wat we moeten vermijden.

We zullen uw site in Google laten stijgen door gebruik te maken van links van relevante en hoogwaardige websites; zonder risico’s te nemen.

Start met chatten
1
Kunnen wij u helpen stijgen in Google?
Hoi!
Kunnen wij jullie helpen?