Lokaal domineren in Google

Wij helpen je te stijgen in de regionale ranking!

Wanneer u met name regionaal werkt dan is het voor u verstandiger om in te zetten op goede vindbaarheid in de regio in plaats van landelijke vindbaarheid. Zo is het voor u bijvoorbeeld effectiever om in te zetten op het zoekwoord ‘Dakwerken Aalst’ dan landelijk vindbaar te willen worden op het zoekwoord ‘Dakwerken’.

Ook als u landelijk opereert maar uw klanten veelal regionaal een partner zoeken kan het voor u verstandig zijn om toch in te zetten op regionale zoekwoorden. Denk bijvoorbeeld aan landelijk opererende auto inkopers of advocatenkantoren. De klant zoekt in dat geval vaak op ‘Auto verkopen Antwerpen’ of ‘Advocaat Antwerpen’.

Plaatsnaampagina’s

Om regionaal vindbaar te worden moeten er pagina’s worden aangemaakt binnen uw website, zo genoemde ‘plaatsnaampagina’s’. Plaatsnaampagina’s zijn pagina’s die SEO-technisch zijn ingericht voor de combinatie van een voor u relevante zoekterm met een plaats in uw servicegebied, bijvoorbeeld; ‘Makelaar Brugge’ of ‘Hovenier Antwerpen’. 

Extra landingspagina’s aanmaken voor betere vindbaarheid is niets nieuws. Door de jaren heen is het effect van deze methode een aantal keer afgenomen maar vervolgens ook weer sterk toegenomen. Met de huidige richtlijnen van Google zijn landingspagina’s, mits deze perfect zijn ingericht, effectiever dan ooit tevoren!

Landingspaginas

“77,5% van onze plaatsnaampagina’s haalt de eerste pagina van Google!”

Met het opzetten van plaatsnaampagina’s boosten wij uw lokale vindbaarheid. Stel u biedt uw hoveniersdiensten aan in heel Vlaanderen, dan maken wij voor iedere plaats een specifieke pagina aan binnen uw website. Alle pagina’s worden zo ingericht dat zij een zo hoog mogelijke conversie behalen.

Wanneer wij plaatsnaampagina’s voor u aanmaken zijn deze pagina’s ook ten alle tijden van u. Waar u bij andere bedrijven vaak maandelijks een bedrag betaalt voor deze pagina’s, betaalt u bij ons dus slechts eenmalig voor het laten maken van deze landingspagina’s. 

In het geval dat u alleen lokaal actief bent maken wij enkel plaatnaampagina’s aan voor de plaatsen in uw servicegebied. Op deze manier kunt u uw marketingbudget extreem effectief inzetten.

Op zoek naar lokale SEO-dominantie? Bekijk dan ook onze diensten voor uw Google mijn Bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

5 + 2 =

Start met chatten
1
Kunnen wij u helpen stijgen in Google?
Hoi!
Kunnen wij jullie helpen?