Plaatsnaampagina’s

Plaatsnaampagina’s 

 Plaatsnaampagina’s zijn pagina’s die SEO-technisch zijn ingericht voor de combinatie van een voor u relevante zoekterm met een plaats in uw servicegebied, bijvoorbeeld; ‘Makelaar Brugge’ of ‘Hovenier Antwerpen’. Deze methode is uiterst effectief wanneer uw doelgroep een regionale partij zoekt. 

Extra landingspagina’s aanmaken voor betere vindbaarheid is niets nieuws. Door de jaren heen is het effect van deze methode een aantal keer afgenomen maar vervolgens ook weer sterk toegenomen. Met de huidige richtlijnen van Google zijn landingspagina’s, mits deze perfect zijn ingericht, effectiever dan ooit tevoren!

“77,5% van onze plaatsnaampagina’s haalt de eerste pagina van Google!”

Met het opzetten van plaatsnaampagina’s boosten wij uw lokale vindbaarheid. Stel u biedt uw hoveniersdiensten aan in heel Nederland, dan maken wij 355 landingspagina’s voor u aan. Alle pagina’s worden zo ingericht dat zij een zo hoog mogelijke conversie behalen.

Wanneer wij plaatsnaampagina’s voor u aanmaken zijn deze pagina’s ook ten alle tijden van u. Waar u bij andere bedrijven vaak maandelijks een bedrag betaald voor deze pagina’s betaalt u bij ons dus slechts eenmalig voor het laten maken van deze landingspagina’s. 

In het geval dat u alleen lokaal actief bent maken wij enkel plaatnaampagina’s aan in uw servicegebied. Op deze manier kunt u uw SEO-budget extreem effectief inzetten.

Op zoek naar lokale SEO-dominantie? Bekijk dan ook onze diensten voor uw Google mijn Bedrijf.

Landingspaginas

4 + 15 =

Start met chatten
1
Kunnen wij u helpen stijgen in Google?
Hoi!
Kunnen wij jullie helpen?