Zoekmachineoptimalisatie diensten in een notendop

ONZE ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DIENSTEN

Van pagina 2 naar pagina 1

Staat uw website op de tweede pagina van Google.be? Dan kunnen wij uw website geheel op basis van No cure, No pay naar de eerste pagina van Google.be brengen. U betaalt ons alleen als wij het ook daadwerkelijk voor elkaar krijgen om uw website naar de eerste pagina te brengen.

Positie binnen pagina 1 verbeteren

Staat uw website al op pagina 1? Dan kunnen wij ook uw huidige pagina 1 positie verbeteren en deze naar boven optimaliseren. Wij spreken vooraf een doelstellingspositie af en op het moment dat wij dat gehaald hebben betaalt u daarvoor het afgesproken bedrag. En ja, op basis van No cure, No pay.

Staat u nog niet in de top 20?

Jammer, u staat nog niet in de top 20 van Google.be. Dan moeten we de SEO beginnen bij het begin. In dit geval gaan wij eerst uw website voor deze zoekterm optimaliseren. U betaalt daarvoor een afgesproken vergoeding.

Vervolgens gaan wij uw website extern optimaliseren voor deze zoekterm en betaalt u hiervoor 50% aan. Lukt het ons om met deze zoekterm op pagina 1 te komen van Google.be dan betaalt u de laatste 50%. Lukt het ons niet, dan gaan we vervolgens kijken wat er verder nodig is om op de eerste pagina te komen.

Gratis Analyse

Wilt u dat wij kosteloos voor u gaan analyseren welke zoektermen het beste zijn qua zoekvolume en conversies? Wij helpen u dan graag verder, u kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon of via het contactformulier

Externe SEO optimalisatie

Om hoger in Google te komen is het van groot belang dat er veel naar uw pagina wordt doorverwezen. Deze links zorgen er voor dat Google weet dat uw website dat uw website relevant en belangrijk is. Hierdoor stijgt uw positie in de zoekmachine. 

Bij deze vorm van optimalisatie, ook wel linkbuilding genoemd, draait het niet alleen om de hoeveelheid links, maar ook om de relevantie van de links en de sterkte daarvan. Een link is relevant wanneer deze van een site komt die daadwerkelijk betrekking heeft op uw product of dienst. Wanneer u bijvoorbeeld kunstgras verkoopt is het dus het beste wanneer er naar uw website wordt doorgelinkt vanaf een pagina of een stuk tekst dat betrekking heeft op kunstgras. Daarnaast houdt het algoritme van Google rekening met de sterkte van de pagina die naar uw website linkt. Dat wordt net als uw eigen positie bepaald door de hoeveelheid en de sterkte van links die naar deze pagina staan.

SEO Master helpt u bij deze externe optimalisatie! Wij plaatsen sterke en relevante links naar uw pagina waardoor deze binnen korte tijd op de gewenste positie staat. 

SEO Optimalisatie

On-page SEO optimalisatie

Naast externe optimalisatie is het ook belangrijk dat de landingspagina waarop u gevonden wilt worden voldoet aan een aantal criteria. Hieronder vindt u de belangrijkste criteria waaraan uw webpagina moet voldoen om een hoge Google positie te behalen;

  • Meta title (Titel bovenaan het tabblad)

  • Meta description (Beschrijving op Google bij uw zoekweergave)

  • H1 (De kop bovenaan de pagina)

  • Geoptimaliseerde tekst

  • URL structuur 

Belangrijk is dat u in al deze onderdelen de zoekwoorden laat terugkomen waarop u gevonden wilt worden.

SEO Master biedt u de mogelijkheid om dit voor u te optimaliseren of u hiervoor een advies te geven. Wanneer uw pagina zelf niet goed geoptimaliseerd is kan het effect van de links namelijk afnemen waardoor het gewenste resultaat uitblijft.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Start met chatten
1
Kunnen wij u helpen stijgen in Google?
Hoi!
Kunnen wij jullie helpen?