Een goede online strategie is ook binnen de makelaardij en vastgoed van essentieel belang. Wist u dat 92% van de huizenkopers hun zoektocht online begint? 

De SEO specialist voor Makelaars

Search Engine Optimization “SEO” betreft het verbeteren van de vindbaarheid van een website van een makelaar. Het doel is om zo hoog mogelijk tussen de organische (gratis) zoekresultaten van Google te komen. Daarmee bent u af van de dure kosten per klik van onder andere Google Ads.

SEO Master is al jaren bezig met de vindbaarheid van de websites van makelaars en het verbeteren van hun posities in Google. En met succes; wij hebben al tientallen makelaars binnen korte tijd naar de eerste pagina van Google gebracht. 

Verbeter uw positie in Google

Van een startend makelaarskantoor tot aan gerenommeerde kantoren. Op zoek naar een partij die veel ervaring heeft in het verbeteren van de vindbaarheid van makelaars in Google? Dan moet u bij ons zijn. Wij gaan verder dan een standaardpakket, wij bieden u een totaalconcept voor makelaars waarmee u goed vindbaar wordt in uw regio. 

Zoekmachineoptimalisatie voor makelaars

Of u nu werkt met Realworks, Kolibri, Goes&Roos of een ander pakket, wij zorgen dat u hoger in Google komt. We adviseren over het gebruik van voor u relevante zoektermen voor uw servicegebied. Met deze zoektermen brengen wij u naar de eerste pagina in Google. 

Ons pakket voor makelaars

 

Met 2 zoektermen naar pagina 1

Wij brengen u met 2 zoektermen naar de eerste pagina van Google, bijvoorbeeld met de zoektermen; ‘Makelaar Gent’ en ‘Immo (kantoren) Gent’. Dit doen wij voor de zoektermen waarop ú graag vindbaar wilt worden.

Dit doen wij door uw pagina in te richten volgens de factoren waar Google op let en door links naar uw pagina te plaatsen vanaf onze sterke websites.

 

10 Plaatsnaampagina’s

Wij richten 10 plaatsnaampagina’s voor u in, om ook in de omliggende dorpen en steden goed vindbaar te worden met de gekozen zoektermen.

Deze pagina’s richten wij seo-technisch (voor Google) optimaal in op basis van de twee zoektermen in combinatie met de plaatsen in uw regio. Zo wordt u ook vindbaar wanneer uw potentiële klant in het naastgelegen dorp bijvoorbeeld zoekt om ‘Makelaar Laarne’ of ‘Immo Laarne’.

Gemiddeld haalt ruim 66% van deze 20 combinaties de eerste pagina van Google.

Google mijn bedrijf 

Ten slotte richten wij ook uw Google mijn Bedrijf account in of optimaliseren wij deze, wanneer u deze zelf al heeft ingeregeld. Daarmee boekt u ook in Google mijn Bedrijf positieverbeteringen. 

Google mijn Bedrijf weergaven zijn de eerste (regionale) resultaten die worden getoont na de advertenties in Google. 

Tarieven

Voor bovenstaande diensten betaalt u in het eerste jaar €2500,- excl. btw. 

In de jaren daarna betaalt u slechts €1250,- excl. btw. Hiervoor onderhouden wij uw pagina’s en posities in de zoekmachine. 

Door deze scherpe tarieven is dit pakket voor Makelaars vele malen effectiever dan onder andere Google Ads!

 

Google Mijn Bedrijf

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons op +32 3 808 05 47

Start met chatten
1
Kunnen wij u helpen stijgen in Google?
Hoi!
Kunnen wij jullie helpen?