SEO Boost: Binnen 60 dagen naar pagina 1!

SEO Master biedt u de mogelijkheid om GRATIS te ervaren wat wij voor u kunnen realiseren!

Positie 11 tot en met 15 in Google

Wanneer uw website met een zoekterm op positie 11 tot en met 15 staat van Google, brengen wij deze binnen 60 dagen naar de eerste pagina in Google!

Vul het formulier hieronder in en probeer onze SEO Boost geheel gratis en vrijblijvend!

Schrijf u gratis in voor de SEO Boost

3 + 4 =

SEO Boost: Meer info

Verplicht een SEO Boost mij tot iets?

Nee, een SEO Boost is volledig vrijblijvend, kost niets en verplicht u nadien tot niets. Tijdens of op het einde van de test bieden wij u een offerte aan om de hogere positie in Google te onderhouden of nog verder te verbeteren. Ook voor andere zoektermen kunnen wij u, indien gewenst, een passend voorstel aanleveren.

 

Waarom zou ik een SEO Boost nemen?

De SEO Boost is voor u de ideale manier om op een vrijblijende en kosteloze manier kennis te maken met SEO Master. U ziet hoe wij uw website binnen 60 dagen naar de eerste pagina van Google kunnen brengen.

Wij hebben vervolgens een goede inschatting van de concurrentie op het zoekwoord en kunnen u een passend aanbod verzorgen om de positie te onderhouden of te verbeteren.

 

Wat kost de SEO mij als ik de positie wil behouden of verbeteren na het behalen?

De kosten voor het behoud zijn afhankelijk van de concurrentie en of een zoekterm landelijk of locaal is. Na het realiseren kunnen wij een goede inschatting maken van wat er nodig is om de positie te behouden of te verbeteren. Wij zullen u dan een passend aanbod verzorgen.

Onze prijzen voor het onderhouden beginnen al vanaf €45,- per maand!

 

Wat doen jullie precies bij een SEO Boost?

De beknopte versie is dat wij een aantal kwalitatief sterke backlinks plaatsen naar uw website vanaf hoogwaardige domeinen. In tegenstelling tot andere SEO Bureaus zetten wij slechts een aantal hele sterke links. Daarmee voorkomt u de kans op een Google Penalty (straf van Google) die riskeert bij SEO Bureaus die in korte tijd een enorme hoeveelheid links naar uw website plaatsen. 

Indien nodig zullen wij u aanbevelingen doen over aanpassingen op uw webpagina of zullen wij deze, indien gewenst, zelf doorvoeren. 

Gedurende de boost zullen wij u wekelijks op de hoogte houden van uw positiestijging. 

Na afloop van de boost zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden tot het onderhouden of verbeteren van de positie door te spreken. 

Start met chatten
1
Kunnen wij u helpen stijgen in Google?
Hoi!
Kunnen wij jullie helpen?