Zoekmachine Optimalisatie en SEO Bureau Halen

Zoekmachine optimalisatie Halen

Wordt uw website niet goed gevonden in Google? Dan is de kans groot dat uw zoekmachine optimalisatie (SEO) niet in orde is. Een goede SEO-strategie zorgt er voor dat uw website goed vindbaar wordt voor de zoekmachine. Om hoger in Google te komen zijn er een aantal stappen die u moet maken.

Ten eerste moet u bepalen op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Hierbij is het van belang om in acht te nemen of u regionaal of landelijk gevonden wilt worden, bijvoorbeeld alleen in de omgeving van Halen. Op basis daarvan kunt u uw SEO-strategie bepalen.

Vervolgens moet u pagina’s binnen uw website aanmaken die on-page geoptimaliseerd zijn voor de betreffende zoekwoorden. Een goede landingspagina is de basis van goede vindbaarheid. Is uw pagina niet goed geoptimaliseerd? Dan is de kans klein dat u een goede positie in Google behaalt.

Wanneer uw pagina’s perfect zijn geoptimaliseerd is het tijd voor externe optimalisatie. Door het verzamelen van (sterke) links naar uw pagina zorgt u er voor dat Google uw pagina’s als ‘belangrijk en relevant’ ziet. Daardoor stijgen de posities van uw landingspagina’s binnen de zoekmachine.

De meeste bedrijven hebben zelf onvoldoende kennis en middelen in huis om beide factoren zó te optimaliseren dat er een goede positie in de Google wordt bereikt. Daarom is het in de meeste gevallen verstandig om uw zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een gespecialiseerde partij.

SEO Master helpt bedrijven met hun zoekmachine optimalisatie in de regio Halen. Allereerst denken wij met u mee over de beste zoekwoorden voor uw bedrijf. Vervolgens helpen wij u bij het optimaliseren van de landingspagina’s. Als dat in orde is plaatsen wij links van kwalitatief hoogwaardige domeinen naar de landingspagina’s. Deze combinatie zorgt er voor dat u binnen aanzienlijke tijd een goede positie bemachtigd in de zoekmachine.

Zoekmachine optimalisatie

Bewezen resultaat

SEO Bureau

Hoge kwaliteit links

SEO

16 jaar ervaring

Hoger in Google

leder Europees land

Laat ons helpen bij het optimaliseren zodat u een betere positie in Google kunt bemachtigen.

SEO Bureau Halen

Om tot de beste resultaten te komen is het goed om een specialistische partij in de hand te nemen die u helpt bij uw SEO (Search Engine Optimalisation). SEO Master is hét SEO Bureau in de regio Halen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de ideale SEO-strategie voor uw bedrijf. Of u nu regionaal gevonden wilt worden of juist landelijk, wij kunnen u helpen.

Als SEO Bureau Halen kunnen wij u helpen bij drie verschillende vormen van SEO.

Ten eerste kunnen wij u helpen bij organische zoekmachine optimalisatie. Wij optimaliseren uw website dan voor de voor u belangrijke zoektermen. Dit doen we door middel van on-page optimalisatie en linkbuilding.

Daarnaast kunnen wij plaatnaampagina’s (landingspagina’s) aanmaken binnen uw website. We maken dan pagina’s binnen uw website aan met de combinatie van de voor u belangrijke zoektermen met plaatsen of regio’s binnen uw werkgebied. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan; ‘Kunstgras laten leggen Antwerpen’, ‘Kunstgras laten leggen Brussel’ en ‘Kunstgras laten leggen Genk’. Vervolgens plaatsen wij links naar deze plaatsnaampagina’s waardoor deze een goede positie bereiken in Google.

Ten slotte kunnen wij ook uw Google mijn Bedrijf account optimaliseren. Op deze manier kunt u snel vindbaar worden in uw werkgebied. De resultaten van Google mijn Bedrijf staan boven aan de zoekresultaten en zijn dus een uitgelezen mogelijkheid om snel hoog in Google te komen.

Hieronder vind u een overzicht van de diensten die wij als SEO Bureau aanbieden.

NO CURE NO PAY

DOELGERICHT

PERSOONLIJK

SEO

SEO

Organische resultaten

Om hoger in de organische resultaten van Google te komen zijn twee onderdelen van cruciaal belang;

  • On-page optimalisatie
  • Externe optimalisatie

Voor uw vindbaarheid is het van cruciaal belang dat beide factoren perfect zijn. Wij kunnen u helpen bij het optimaliseren van beide factoren zodat u een betere positie in Google kunt bemachtigen. 

Google mijn Bedrijf

 Wij kunnen uw Google mijn Bedrijf optimaliseren om zo in de top 3 te komen voor de voor u relevante zoekwoorden en plaatsen. Met een aantal aanpassingen kunnen wij er voor zorgen dat uw bedrijf vaker wordt getoond aan- en vaker wordt aangeklikt door uw doelgroep.

Klanten van krijgen gemiddeld 100 to 150% meer bezoekers naar hun website na de optimalisatie!

Google Mijn Bedrijf
Landingspagina's aanmaken

Plaatsnaampagina's

Extra landingspagina’s of plaatsnaampagina’s aanmaken voor betere vindbaarheid is niets nieuws. Door de jaren heen is het effect van deze methode een aantal keer afgenomen maar vervolgens ook weer sterk toegenomen. Met de huidige richtlijnen van Google zijn landinsgpagina’s, mits deze perfect zijn ingericht, effectiever dan ooit tevoren!

77,5% van onze landingspagina’s haalt de eerste pagina van Google!

Start met chatten
1
Kunnen wij u helpen stijgen in Google?
Hoi!
Kunnen wij jullie helpen?